Verjaardagsplog – 3e verjaardag van Owen

3 jaar geleden, om precies 7 uur ’s ochtends, beviel ik van mijn kleine jongen. Mijn kleine jongen die zo snel groot wordt, want vandaag is hij alweer 3 jaar. Zaterdag vierden we zijn verjaardag. Een groot feest voor zo’n kleine knul. Lees mee hoe we zijn verjaardag hebben gevierd en wat we hem cadeau gaven.

3e verjaardag Owen

Simpele dino taart

Zoals elk jaar begin ik ’s ochtends met het afmaken van de taart. Hier moet natuurlijk nog de laatste hand aan gelegd worden. Ik had gehoopt iets meer tijd te hebben, want nu is de taart toch een beetje simpeltjes. Gelukkig maakten de vlokken van Venz het helemaal af en was Owen erg blij met zijn taart. Of zal het meer de dino zijn geweest die we ervoor hebben gekocht? Ach, de taart was in ieder geval erg lekker.

Owen 3 jaar

Ons cadeautje krijgt Owen voor alle visite binnenkomt. Zo kan hij nog even in alle rust genieten van zijn nieuwe cadeau. Hij krijgt deze prachtige step, naast een prentenboek over de Gigantosaurus. Na een paar rondjes op de step en 5 keer het boek voor te hebben gelezen was het wachten op de visite.

>> Lees ook: Cadeautips voor een 3 jarige knul – een jongen dat al alles heeft.

Dinocadeau

De visite komt in een tsunami binnen. Het is een enorme drukte en Owen heeft bijna geen tijd om de cadeautjes uit te pakken. Toch probeert hij met elk cadeautje dat hij krijgt gelijk te spelen. Toen was ik opeens de moeder die riep dat we alles nog ingepakt zouden laten en het mooi op tafel gingen zetten. Over dit cadeautje had ik echter weinig te zeggen. Hier werd al mee gespeeld voor hij hem uitgepakt had.

Flaming cake

Als alle visite binnen is, wordt de taart aangestoken en gezongen. Mijn stoere vent is er helemaal stil van. Al die aandacht voor hem is wel een beetje veel, maar als iedereen klaar is met zingen en klappen, wordt het tijd om taart te eten. Ik had tijdens het bakken al gemerkt dat de groene kleurstof goed afgeeft en dit was natuurlijk voor iedereen groot feest. Alle kinderen stonden met hun groene tong voor de spiegel.

3e verjaardag cadeautjes

Wat is hij weer verwend. Ik had moeite om alle cadeautjes op de foto te krijgen. Vele boeken, dino’s, auto’s, spellen en kleding. En met alles is al heel veel gespeeld. Een groot succes dus.

Hot Wheels racebaan

Grote moeite had hij om zijn racebaan met dino op tafel te laten staan. “Als alle kinderen weg zijn” had ik gezegd. Toen het laatste kind de deur uit was, kwam Owen met zijn doos aanlopen. Hij wilde de baan bouwen en met de dino spelen.

Schleich dino

Na een hele lange en vermoeiende dag lagen de broertjes vroeg op bed. Owen kon het niet eens meer opbrengen om naar een verhaaltje te luisteren. Maar diep sliep hij niet. Tot 2 keer toe werd hij huilend wakker. Helemaal in paniek, maar niet kunnen vertellen wat er aan de hand was. Als papa vraagt of hij van dino’s droomt knikt hij zachtjes ja. Al die dino’s zijn iets teveel voor hem geweest, maar als we de dino’s van zijn kamer halen, slaapt hij rustig verder.

Het was een groot feest en we hebben de zondag nodig gehad om bij te komen. Vandaag was Owen echt jarig. In alle rust heeft hij met al zijn nieuwe speelgoed kunnen spelen. En natuurlijk hebben we de laatste stukjes taart vandaag nog opgegeten.

Hoe vier jij het liefst de verjaardag van je kind?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge