Wat geven we kleine broer voor zijn eerste verjaardag

De eerste verjaardag van je kind is bijzonder. Je viert het groots en daar hoort natuurlijk een mooi cadeau bij. Bij de oudste wist ik al ver van tevoren wat we hem wilde geven. Voor onze jongste zoon is het wat lastiger. Het heeft even gekost, maar eindelijk hebben we een leuk verlanglijstje voor hem.

Onze knul is een grote observeerder. Hij speelt graag met zijn grote broer mee en het is al duidelijk dat hij zijn grote broer graag immiteert. Hij pakt dezelfde autootjes van zijn broer en wil deze ook over de bank laten rijden. Eigenlijk dus aan speelgoed geen gebrek. Toch wil ik voor zijn verjaardag een bijzonder cadeau geven wat ik echt bij hem vind passen. Samen met papa hebben we lang zitten denken en het volgende verlanglijstje is het geworden

FullSizeRender

Voorleesboekjes

Hoewel hij nog niet zo aandachtig kan luisteren vindt hij het geweldig als we naast zijn bed komen zitten en hem een verhaal voorlezen. Het duurt niet lang meer tot we hem ook iedere avond een boekje voor moeten lezen.

voorleesboekje

Duplo

Anders dan zijn grote broer heeft deze knul een grote interesse in duplo. Hij weet altijd weer de la of de bak met deze blokjes te vinden en kan uren met de blokjes bezig zijn. Natuurlijk hebben we al een kleine verzameling, maar deze knul verdient het om zijn eigen verzameling te hebben.

duplo

Loopauto

Het loopwagentje en de fiets van zijn grote broer heeft hij al aandachtig bestudeerd. Hij kruipt er overheen en wil het van alle kanten bekijken. Een loopautootje waar hij lekker mee aan de slag kan gaan lijkt me geweldig voor hem. Deze auto heb ik zelf al meerdere keren voorbij zien komen en ik vind hem zelf ook fantastisch.

loopauto

Tent

Ik ken geen kind die er niet dol op is en aangezien ook onze knul vaak onder de tafel te vinden is, verwacht ik dat hij een tent erg leuk zal vinden. Ook zou het heerlijk zijn als hij zijn eigen speelhoekje heeft waar hij rustig met zijn eigen speelgoed kan spelen, zonder dat zijn grote broer het weer afpakt.

kindertent

Stoeltje

Bij opa en oma klimt hij al regelmatig op de stoel, maar hier heeft hij nog niet zijn eigen zetel. Met het nieuwe speelhoekje voor de kinderen is het een uitgelezen moment om een mooie stoel uit te zoeken. Hier zal deze jongen veel plezier aan gaat beleven, maar het is ook een leuke aankleding voor de woonkamer. Deze kuipstoelen vind ik erg leuk, maar ik zit nog flink te twijfelen over de kleur.

kinderstoel

Wat gaat het toch snel. Nog maar een maand voor we zijn verjaardag gaan vieren. Wat is het toch lastig om cadeaus te verzinnen voor zo’n kleine jongen, maar eindelijk hebben we iets moois gevonden.

Wat gaf jij voor de eerste verjaardag van je kind?

 

 

error
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge