Weekly Diary #21 – Eat, sleep, work, repeat

Een nieuwe Weekly Diary. Doordat ik een paar diensten van een collega heb overgenomen, werk ik deze week heel veel. Mijn werkweek begon zaterdag al en ook de rest van de week is het druk. Ik verwacht niet een hele gezellige week dus. Ik zie manlief niet veel en ben vooral bezig de boel een beetje op orde te houden. Ach, deze weken horen er ook bij. Gelukkig vermaken de kinderen zich met de meest simpele dingen. En eigenlijk heb ik me ook best vermaakt.

Zondag

schroeven

In de ochtend krijgt manlief de kolder in zijn kop. Het tuinhuisje, wat al langere tijd op de planning staat voor de sloop, moet nu echt weg. Hij begin en als ik naar mijn werk moet is het dak eraf.

kaal

Niet veel later krijg ik foto’s door dat er een kale plek in de tuin is ontstaan. Joepie, we kunnen eindelijk de hele tuin in kijken.

Maandag

trap lopen.jpg

Een paar weken geleden viel dit witte beertje nog van de trap, maar nu is hij echt niet meer te houden. Zodra de gangdeur open is, neemt hij een sprintje naar de trap. Gelukkig gaat het tegenwoordig een stuk soepeler, mits zijn broer hem niet al teveel stoort op de trap natuurlijk.

slapen.jpg

Een uur voor ik naar de oppas moet, valt deze knul in slaap. Hij is helemaal op en doet op de bank zijn oogjes dicht. Gelukkig heeft hij zin om naar zijn opa en oma te gaan en is het geen groot drama als ik hem wakker maak.

Dinsdag

nails

In alle drukte is er toch nog tijd voor mezelf. Een nieuw nageltje wordt er weer opgedaan. Dit is mijn tweede keer dat ik acrylnagels laat doen en ik ben weer helemaal blij.

spelende broers.jpg

Mijn nagelstylist zit in het dorp van mijn ouders. Ik drop de jongens ’s ochtends af en de rest van de dag blijven we lekker bij opa en oma. Zij zullen ook weer een paar uurtjes oppassen als ik ben werken.

De jongens stoeien lekker op de bank. Dit gaat vaak goed, maar helaas vallen ze nu zo tegen elkaar op dat er flinke tranen vloeien. De jongste heeft gelukkig niets, maar Morris bloeidt flink en heeft veel pijn aan zijn tanden. Dit gebeurt natuurlijk vlak voor ik naar mijn werk moet vertrekken (al maak ik natuurlijk wel tijd om hem nog flink te knuffelen). Als ik op mijn werk ben krijg ik gelukkig al snel berichten dat alles weer goed is.

Woensdag

Deze ochtend voel ik me helemaal eng als ik op wil staan. Ik ben moe, benauwd en draaierig. Oververmoeid? Grieperig? Gelukkig is manlief thuis en hij gaat met de jongens ontbijten. We willen eigenlijk naar een tentoonstelling van Kikker, maar ik besluit toch thuis te blijven met Owen.

staan

In de middag krijg ik weer wat energie en kan ik zelfs een beetje poetsen. Al is er wel een klein mannetje die me steeds in de weg staat. De koelkast is ook zo interessant als hij open is. Ooh, en hij weet zelf nog niet zo goed dat hij los kan staan, maar zoals je ziet gaat dit hem prima af.

care multivitamine

Het is weer even geleden, maar deze week komen de boodschappen weer met de bus van de AH. Lekker laat in de avond zelfs. Beetje balen, want ik wilde vroeg naar bed. Ik heb wat vitaminetabletjes besteld, in de hoop dat daar mijn moeheid een beetje mee kan worden aangepakt.

Donderdag

werken

En natuurlijk wordt er ’s avonds weer gewerkt. De ochtend is heel Nederland weggewaaid, maar wij zaten veilig binnen. Manlief is eerder thuis gekomen en ik hoef niet met de jongens de weg op.

Vrijdag

naar de psz.jpg

Als ik deze ochtend mijn bed uitstap kijkt manlief mij verbaasd aan. Normaal blijf ik wat langer liggen als ik een avonddienst heb gehad. Hij was alleen vergeten dat onze knul naar de peuterspeelzaal moet. Snel wordt hij aangekleed en als ik Morris vraag of hij zo mee gaat naar school zegt hij “Neeeee, ik blijf toch bij de huis!!!” Bang op een tranendal loop ik als een clown door het huis de spullen te pakken. Zolang hij gezellig is loopt hij wel mee. Het werp zijn vruchten af. Meneer heeft geen traan gelaten.

tv kijken als een vent

En als broer van huis is speelt de kleine. Nou, hij klimt op de bank en gaat, als een echte vent, onderuitgezakt op de bank zitten met een afstandsbediening in zijn hand.

Zaterdag

Deze zaterdagochtend begint lekker rustig. Manlief moet even naar de winkels en ik duik de keuken in. Met de ‘cookies in a jar’ van de lidl maak heel vlug deze overheerlijke koekjes.

voeding mythes

Manlief gaat met de jongens op pad. Ik heb zowaar anderhalf uur voor mezelf voor ik mijn spullen moet pakken. In alle rust kan ik mijn boek lezen. Hier heb ik al zo lang geen tijd meer voor gehad.

vloggen

Normaal gesproken deel ik niet veel van mijn werk, maar vanavond hadden we het over social media en wat je allemaal deelt. Een van de jongens is aan het experimenteren met vloggen en dus we gaan naar buiten om wat te filmen. Als blogger kan ik dan natuurlijk niet achterblijven en van het moment gebruik maken.

De week zit er weer op. Ik keek enorm op tegen deze week. Beide weekenden werken en nog 3 avonddiensten gaat je niet in de koude kleren zitten. Toch hebben we het overleefd en is het zoweer erg gezellig geweest.

Heb jij ook een gezellige week gehad?

error
4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge