Weekly Diary #40 – Poetsen, pretpark en Blogger by Nature

Hoi. Ik heb weer een nieuw weekoverzichtje voor je, van een drukke week. Met een aankomende verjaardag hoopte ik het huis verjaardagsklaar te maken, maar de jongens lieten dat niet even goed toe. Ook de overige uitjes die op het programma stonden maakte het niet makkelijk om rustig de huisvrouw uit te hangen.  Hoewel het poetsen niet altijd even goed lukte is het wel een heerlijke week geweest met veel leuke uitjes. Kijk je mee?

Zondag

Dit jaar zou de oma van mijn man 100 jaar geworden zijn. Om dit te vieren gaan alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen (en aanhang natuurlijk) naar dit leuke atractiepark. Plaswijckpolder! Ik ken het nog van vroeger, of eigenlijk van de foto’s. De verkeerstuin is het enige wat ik er nog van ken, maar het park heeft zoveel meer. De kinderen vermaken zich super goed. Zelfs de oudere kinderen en volwassenen vermaken zich goed.

En ik speel natuurlijk maar al te graag mee. Al moet ik zeggen dat de glijbaan toch wel erg stijl is. Zoonlief had er gelukkig geen problemen mee.

Voor we naar huis gaan, lopen we nog even langs het zwembad. Even pootje baden mocht hij van mij. Dit werd alleen ietsje meer. Gelukkig hadden meerdere setjes droge kleren bij ons (ken je kind).

Maandag

Morris had vanmorgen, zoals altijd, geen zin om naar de peuterspeelzaal te gaan. Hem naar buiten lokken door te zeggen dat er een graafmachine voor het huis staat maakt het een stukje makkelijker om hem mee naar school te nemen.

Ik ben een klein beetje begonnen aan de grote schoonmaak. Ook de kroonluchter is na anderhalf jaar eindelijk weer eens opgepoetst. Ik wist niet dat hij zo mooi was. Hij schittert weer.

Dinsdag

Deze dinsdag moet ik naar de cardioloog. Ik was bijna de afspraak vergeten, maar gelukkig hielp mijn man me herinneren. De kinderen vonden het wachten wel erg lang duren. De echo duurde inderdaad wel erg lang. Hoe het ging bij de cardioloog en wat hij mij vertelede kun je lezen in de blog van woensdag >> Jaarlijkse controle Cardioloog

Morris had gevraagd of hij naar het grote strand mocht. Voor ik wist dat ik naar het ziekenhuis moest had ik dit al aan hem beloofd. Na het ziekenhuis moesten we dus snel door. Mijn ouders wonen erg in de buurt van het strand en zij gingen mee. Het was heerlijk weer. Niet te warm en dus ook niet druk op het strand. Het water was een beetje koud, maar toch zijn we erin gegaan.

Het was wel even stress om het snel van het strand te komen. De storm barstte los. Gelukkig waren we voor de hoosbuien weer veilig thuis bij opa en oma.

Woensdag

Omdat mijn moederdag niet is door kunnen gaan ivm een vrijgezellenfeest, hadden we afgesproken vandaag te gaan lunchen. Helaas was Morris erg moe en een beetje ziek en viel hij voor de lunch al in slaap. Manlief haalde als troost iets lekkers bij de AH en stiekem was dat ook erg lekker.

Het is een drukke week en met de verjaardag van Morris moeten er veel boodschappen in huis worden gehaald. Voor het gemak weer eens de boodschappen besteld. Vooral dat de verjaardagsboodschappen aan huis worden geleverd ben ik blij mee. Wat de jongens het leukste vonden was de vrachtwagen. Ze mochten er zelfs in van die lieve chauffeur!

Donderdag

De hele week probeer ik het huis een beetje netjes te krijgen, maar de jongens zitten me op die momenten altijd goed in de weg. Ze gaan op de stofzuiger zitten, maken meer rommel dan ik opruim of pakken de schoonmaakmiddelen af. Als ik er een wasje in stop kom ik beneden bij dit tafereel. Hij heeft zelf alle glazen eruit gehaald.

Gelukkig gaan de jongens vanmiddag naar opa en oma, zodat mama wat in huis kan doen. Zo heerlijk onstpannen het huis opruimen. Het voelde gewoon als een luxe. En het uurtje bloggen dat ik nog mee probeer te pakken vliegt voorbij. Doordat ik niet steeds wordt afgeleid krijg in een uur dan normaal gesproken over heel de dag. Ik denk dat ik even een dealtje moet sluiten met mijn moeder en wat vaker de kinderen voor de oppas langs breng.

Dat de kindjes niet thuis zijn zorgt er ook voor dat ik makkelijk naar de dokter kan. Ik heb erg last van de implanon en wil hem er eigenlijk uit laten halen. Wat de dokter daar over te zeggen heeft, vertel ik je morgen!

Vrijdag

Vrijdag stond in het teken van de waterpokken. Dit is donderdag al op komen zetten bij Morris. Hij heeft het nu duidelijk en hij heeft het flink te pakken. Gelukkig heeft hij er niet veel last van en heeft hij geen koorts. Vandaag heb ik alleen wat foto’s gemaakt van de waterpokken, maar die zal ik je besparen.

Zaterag

Vandaag is de grote dag. Blogger by Nature. Ergens wel spannend, maar ik heb er vooral veel zin in. Ik hoop veel bij te leren, maar natuurlijk ook veel mensen in het echt te zien. Deze cursus over ‘SEO voor gevoorderden’ duizelt me nog een beetje. Ik heb een flinke to-do lijst klaarliggen voor thuis.

En hoewel het om 17.00 uur afgelopen zou moeten zijn, blijf ik natuurlijk weer plakken. Samen met deze dames kletsen we nog een uur door. Super gezellig ladies! Volgend jaar weer!

Ken je hun blog al? mariekeblogt.nllotuswritings.nlbeebsandmoms.nlmamakletst.nl

Het was weer een druk weekje en we blijven even in de drukke flow. Zondag vieren we de verjaardag van mijn zoontje, waar je volgende week natuurlijk meer van kan zien. Nu ga ik snel weer verder met de verjaardagstaart van Morris. Wil je weten hoe ie wordt? Neem dan een kijkje op mijn instagram, want daar zal je hem vanzelf voorbij zien komen!

Hoe was jou week?

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge