Weekly Diary #50 – Geen gewone week

Hoewel er niet echt iets leuks staat gepland aan het begin van de week, hoopte ik toch op een ontspannen weekje. Het verliep helaas iets anders. Soms heb je van die weken die niet verlopen zoals de gewone weken.

Maandag

Vandaag even geen foto’s. Het was de begrafenis van mijn tante en een veel te droevige dag om foto’s te maken.

Dinsdag

badje opblazen

Vandaag schijnt het zonnetje weer. En goed ook. Het is weer enorm warm en dus wordt het badje op gezet. Owen wilde wel helpen met opblazen. Helaas bleek het badje later zo lek als een mandje en was er niet tegenaan te blazen.

in de intratuin

We doen weinig vandaag, al heb ik van alles in mijn hoofd. We zoeken vooral de verkoeling op, maar toch vertrekken we nog even naar de Intratuin voor een sproeier voor het grasveld en de kinderen. Heel onverwachts (NOT) waren deze natuurlijk allemaal uitverkocht.

Woensdag

bijtanken

Hoe omschrijf ik de woensdag. Nou zo dus. Even bijtanken. We droppen de kindjes bij mijn ouders en gaan lekker een dagje op pad met z’n tweetjes. De hele dag met zijn tweetjes hebben we in zo’n drie jaar niet meer gedaan.

bongo bon lunch

We hebben nog een Bongo Bon en daar kunnen we heerlijk uitgebreid van lunchen. Jammie!

Donderdag

red hot chili peppers

Sinds we naar Waterpop zijn geweest is Morris helemaal weg van live muziek. Vooral de red hot chili peppers vindt hij leuk. Dit staat dan ook de hele dag aan. Ik vind het een hele verbetering dan de hele dag (als zij het uit zouden mogen maken) Peppa Pig.

mama blogt

De rest van de dag ben ik vooral achter mijn laptop te vinden. Eindelijk eens een inhaalslag kunnen doen. En met de airco op loeien is het op zolder best uit te houden.

Vrijdag

bij de dokter

Help, mijn kind valt een gat in zijn hoofd. Opeens zitten we bij de dokter. Ik had de dag eerder gezegd dat hij eigenlijk nooit naar de dokter gaat (alleen als newborn een keer). En dan opeens stap je met een bloedend kind de auto in. Eigenlijk had het zelfs gehecht moeten worden, maar omdat hij nog zo klein is probeert de arts het toch te plakken. Dit gaat gelukkig goed.

boek van de bieb

Papa neemt Morris later mee naar de bieb. Een leuk boekje over botjes. Papa de dokter legt het wel even uit 😛

Zaterdag

kappertje

Het wordt weer tijd voor de beatles om de schaar erin te zetten. Morris wil lang haar en dus gaat er weer niet veel af. Maar wat doet hij het goed. Hij blijft keurig zelf stil zitten (trotse mama hier!)

samen salsa maken

Vanmiddag viert papa zijn verjaardag. Morris en ik maken de salsa. Morris vond het heerlijk om te doen. 1 tomaatje voor de blender, 1 tomaatje voor Morris, 1 tomaatje voor de blender, 2 tomaatjes voor Morris. Hihi.

met hun nichtjes

Er waren niet veel mensen op bezoek, omdat iedereen op vakantie is. Maar druk was het wel druk met al die kindjes. Morris gaf steeds zijn brandweerwagen aan zijn nichtje. ZOOO SCHATTIG!

Zondag

uiensoep

En zondag is weer echt zo’n dag om even bij te komen. We ruimen wat op, we computeren wat, we spelen lekker met de kindjes en we maken weer een overheerlijk uiensoepje. Jammie!

Het zijn gekke dagen geweest. Ik ben er nog een beetje moe van. Je denkt altijd je dagen een beetje te kunnen plannen. Ik maak het liefst in de ochtend al een lijstje. Deze week was er echter aan geen enkel lijstje een begin gemaakt. Hopelijk is volgende week iets voorspelbaarder.

Verlopen jouw dagen soms ook zo chaotisch?

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge