Weekly Diary #56 – een rotdag en uit eten met de kids

Hoi! Leuk dat je weer mee wil lezen. We gaan weer richting de herfst en dat is goed aan het weer te merken. Stiekem vind ik het wel lekker dat het wat frisser wordt. Mijn week begon niet zo super. De kinderen (en ik dus ook) hadden hun dag niet. Misschien voelde ze toch een soort storm op komst?

Maandag

bij de dokter

Jeej, daar zitten we weer. Nog maar weer een bezoekje aan de dokter brengen. Het gedoe met de implanon heb ik nu ook met de pil. Hier moet iets uitgezocht worden.

Broertje duwen

De jongens zijn vandaag erg druk en Morris staat erop dat hij zijn broertje duwt naar huis. Wat lijkt het hier nog gezellig.

uitgeteld

De rest van de dag zijn de jongens hangerig en huilerig. Niets is goed. Ik kan ze niet alleen laten, maar met ze spelen is ook niet goed. Dan maar de tv aan, maar daar krijgen we ook geen rust mee. Ik geef het op. Dit is gewoon een rotdag.

Dinsdag

plantjes kopen

Vanmorgen werd ik vroeg mijn bed uit gebeld. Of ik om 10u in het ziekenhuis kon zijn voor het onderzoek aan mijn baarmoeder. Het is een beetje hals over kop, maar ik stap met klamme handjes in de auto. Gelukkig is de echo goed en kan ik weer naar huis. Om 10.01u sta ik al buiten en kunnen we nog met de kids naar het tuincentrum. Even mijn gedachtes verzetten.

rondje fietsen

De rest van de dag puf ik nog een beetje uit van het gedoe van de ochtend, maar aan het eind van de middag gaan we nog even met de kids naar buiten. Lekker rondje fietsen.

klimgeit

Na ons fietsrondje spelen we nog even in het speeltuintje. Hier krijg ik bijna een hartverzakking als ik mijn peuter op het speelhuisje zie klimmen. Ik wist niet dat hij dat kon.

Woensdag

friends

Eindelijk is het zover. Een half jaar geleden spraken we af dat vrienden een keer op de koffie kwamen, maar nu eindelijk staan ze voor mijn deur. Super gezellig is het. En de kinderen spelen lekker door, waardoor we echt bij kunnen kletsen.

poezenvriendjes

De kinderen waren vooral aan het spelen met deze meneer. Morris is nooit zo goed in (semi)onbekende mensen, maar als deze meneer binnen komt is het direct feest.

balans in 6 stappen

’s Avonds is het tijd voor wat meer balans. Met de webinar van Marijke van Mompoint.nl hoop ik nog wat bij te leren. Ik heb een paar goede dingen gehoord, maar ik ben nog benieuwd hoe ik deze ga implementeren.

Donderdag

Eindelijk weer eens een dagje voor mezelf. Of eigenlijk een huishouddagje. De kinderen gaan naar mijn ouders, ze staan er letterlijk om te springen, en ik ga me druk maken met het huishouden en alle andere taakjes waar ik al een hele tijd niet aan toe ben gekomen. Natuurlijk komt alsnog niet alles af, maar wat voelt het fijn om even ongestoord te werk te gaan.

Vrijdag

kikkervriendje

De herfst is weer begonnen en dat betekent kikkers in de tuin. Hoewel wij geen vijver meer hebben, lopen de kikkers nog altijd door onze tuin. Morris vindt elk klein dier leuk, maar kikkers hebben echt een speciaal plekje in zijn hart. Helaas springt deze er vandoor voor hij hem kan aaien.

bezoekje ikea

Met een bezoekje aan IKEA hoop ik de kinderen een beetje te vermaken op een druilerige dag. Morris wist al snel dat hij naar de computers wilde. Kan je deze nep-computers ook ergens kopen?

uit eten bij ikea

En als we er toch zijn eten we natuurlijk een balletje. Alleen bij IKEA is het uit eten met de kids een succes

Zaterdag

stappen met oma

Het werk van mijn schoonvader geeft een groot feest. Met de hele familie komen we erop af. Het is een fantastisch feest en er zijn allemaal lekkere hapjes. Ik steek er veel van op en voor de kinderen lopen er allemaal entertainers rond. Maar met oma een rondje stappen is natuurlijk nog het leukst

in de plassen springen

Het regent helaas hard en daardoor is het feest buiten letterlijk in het water gevallen. Gelukkig is dit voor Morris geen enkel probleem.

Lees ook >> Plog – Een dag uit het leven van een dreumes

Zondag

Gister is het hondje van mijn ouders plots overleden. Als ik het Morris vertel heeft hij allerlei vragen. Hij wil heel graag gaan kijken. Hij heeft een pruillipje als ik hem vertel dat we geen tijd hebben. Gelukkig hebben we vandaag wel tijd. Hij neemt een mooie knuffel mee voor oma, want die is erg verdrietig.

Dat was mijn weekje alweer. Ik hoop dat we volgende week iets minder downs hebben, want ik moet zeggen dat ik het een heftige week vond.

Hoevaak heb jij een down dagje met de kinderen?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge