Weekly Diary #57 – Starting a band

Hoi, er is weer een nieuwe week begonnen en dat betekent dat ik weer wat foto’s voor je hebt van afgelopen week. Hoewel ik me niet zo heel top voelde (thanks hormonen) hebben we een gezellig weekje gehad. De muziek begint langzaam zijn intreden te doen in het gezinsleven en nog even en we beginnen met het hele gezin een bandje.

Maandag

Winkelen met 2 jonge kinderen

Tijd om boodschappen te doen. Normaal doet papa dat op zijn vrije dag, maar papa moest deze week een dagje extra werken. Dan maar met de kinderen op pad. Het is net zo min een succes als dat ik had gedacht. Gelukkig was ik voorbereid en kon ik dit mannetje, die altijd de kar uit wil klimmen, voor het gemak vastzetten.

Dinsdag

Wellbutrin

Het is tijd om de kast weer eens op te ruimen. In het medicijnkastje kom ik mijn oude antidepressiva pillen tegen. Het blijft gek om te weten dat ik hier zo afhankelijk van ben geweest, maar ik heb er veel voor terug gekregen. Zo blij was ik dat deze pillen werkte, maar nog blijer ben ik dat deze pillen niet meer nodig zijn. Ik bewaar ze nog even om … ja, waarom eigenlijk. Maar toch kan ik ze niet weg doen.

Lees ook >> Gestopt met antidepressiva

Stukje wandelen

’s Middags ga ik met de jongens een stukje wandelen. Ze mogen zelf de weg bepalen. We komen de wijk niet eens uit, zo snel dat we gaan. Maar het was enorm gezellig

Woensdag

Ukulele spelen

Morris heeft de muziek ondekt en besluit dat we als gezin een band beginnen. Hij gaat op de trommel en ik op de ukulele. Dit heb ik lang niet gespeeld. Het gaat niet meer zo goed, maar het is heerlijk om weer wat liedjes door het huis te laten galmen. 

fietsen in de tuin

’s Middag komt mijn zus weer even op bezoek. Het is altijd een dolle boel met mijn jongens en haar meiden. En ondanks dat het herfst is, is het een heerlijk dag om buiten te spelen. Scheelt ook weer rommel in huis hihi.

speelgoed kringloop

En ’s avonds gaan we weer naar opa en oma. Morris wilde zo graag blijven slapen en eindelijk komt het er eens van. Opa en oma zetten het nieuwe speelgoed, gekocht bij de kringloop, altijd in het raamkozijn, zodat hij het direct kan zien als hij aankomt. Morris rent er gelijk op af om te zien wat voor leuks er nu weer staat te wachten op hem.

Donderdag

New glasses

Na een dag zonder kinderen, wat huishouden en heel veel computerwerk mag ik eindelijk mijn nieuwe bril halen. ‘Eindelijk’ lijkt alsof ik lang heb moeten wachten, maar binnen een week lag hij al klaar. Dit is mijn nieuwe modelletje. Een bril van Pearle uit de Limited Edition collectie.

trommelen

Bij opa en oma is het een gezellige drukte geweest. Als dan ook nog eens een echte snare drum tevoorschijn wordt gehaald is het helemaal een herrie. Wat hebben de jongens (en ik) genoten van het logeerpartijtje, maar ik ben blij dat ik ze weer mee naar huis mag nemen.

Vrijdag

Cadeautje voor de juf

Vandaag is de juf van Morris voor het laatst. Ik ben natuurlijk helemaal vergeten iets te halen. Hoewel ze zeggen dat het allemaal niet hoeft, is het erg leuk om te krijgen. Ik ren met Owen nog even naar de winkel om iets leuks in elkaar te flanzen.

I'm the king of the world

En ’s middags gaan we nog even wandelen. Genieten van het mooie weer dacht ik. Jemig wat is het koud. Gelukkig hebben de jongens hier geen last van.

Zaterdag

dress red day

Dress Red Day kan ik naturlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ikzelf hijs me in een rode jurk en Morris koopt met papa dit overhemd. Eerlijk gezegd niet speciaal voor deze dag. Rood is de lievelingskleur van hem.

Lees ook >> Hoe mijn hartafwijking mijn leven beïnvloed

Zondag

Raad de letter

Een familiefeestje brengt ons in Tiel. Het is een gezellige boel en de jongens vermaken zich prima. Er is allemaal lekker eten en Owen vermaakt zich kostelijk in een hoopje zand. We zullen nog dagen zand vinden ben ik bang. Morris begint letters interessant te vinden en opa kan nu ook bij hem het spel ‘raad de letter’ spelen, waarbij hij de letter op zijn rug tekent.

#echtepostiscool

Vanmorgen hebben we al kaartjes geschreven. De jongens mochten ze allebei op de kaartjes tekenen en vanavond doen we ze op de bus. Ik vergeet altijd een kaartje te sturen, maar ik vind het onwijs leuk ze te krijgen. Laat ik eens bij mezelf beginnen voor ik begin te zeuren dat er zo weinig kaartjes worden gestuurd en wat vaker een kaartje naar iemand sturen.

Dank je voor het lezen

Wat heb jij gedaan deze week?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge