Weekly Diary #61 – Ballorig, stappen en een nieuw bed

Hoi, heb jij ook zo lekker vakantie gehad? Vroeger was vakantie altijd iets om een beetje bij te komen van de drukte van school of werk, maar als mama is het juist het tegenovergestelde. Het was een druk weekje. We waren uitgenodigd om naar Ballorig te gaan en de Play Doh Fantasy Bar te proberen. Ook stond er nog een avondje uit voor mama op het programma. Als het allemaal niet te druk is besluiten we ook nog een heel mooi nieuw bed te halen voor Morris.

Lees ook wat we vorige week deden.

Maandag

peuter dweilen

Wie niet naar school moet, moet thuis maar helpen. Nee hoor, hij wilde zelf heel graag dweilen. Hij gaat steeds beter helpen en hoewel het nu nog niet zo heel veel oplevert probeer ik het er wel in te houden. Misschien wordt hij net zo netjes als papa en hebben we over een paar jaar weer een opgeruimd huis

speelgoed uitzoeken

’s Middags gaan we nog even winkelen. In de Action weet Morris heel duidelijk te vertellen wat hij wil hebben met de feestdagen. Deze kettingzaag en brandweerauto. Hij heeft het er een week later nog over.

slapen in je kerstonesie

Bij de Action kochten we ook deze leuke onesie. Het is een heerlijk warm kerstpak en hij kan hem zelf aan en uit trekken. Hem helemaal uittrekken is wat lastiger. Maar dat is vooral omdat hij hem zo lekker vindt zitten.

Dinsdag

Ballorig Alpen a/d Rijn

Vandaag zijn we door Hasbro uitgenodigd om in Ballorig aan de Play Doh Fantasie Bar te komen kleien. Ik ga er samen met Morris heen. Het is een klein stukje rijden en we maken er dus een lekker dagje van. Morris is helemaal in zijn nopjes en rent de hele middag Ballorig door.

Vegetarische burger McDonalds

’s Avonds gaan we samen uit eten. McDonalds dus. Deze nieuwe vegaburgers werden me aangeraden en inderdaad, hij is echt overheerlijk. Ik heb echt onderzocht of hij wel echt vega is, want meestal is een vegaburger maar saai. Deze is alles behalve dat.

Woensdag

AH bezorgservice met kinderen

Het boodschappen doen wordt steeds vaker een lastig klusje. Ik zie het niet zitten om met twee drukke jongens naar de supermarkt te gaan om weekboodschappen te doen en ook papa heeft er geen tijd meer voor. Dan maar weer bestellen. Maar ik weet niet of dat veel makkelijker is. De jongens waren druk in de weer met de boodschappen, wat het opruimen niet bevordert.

Flatlay maken met peuter

Mijn kleine blogger in spe wilde mij helpen met het maken van foto’s voor een blog. Later zag ik hem met zijn camera (gemaakt van Duplo) een foto van zijn laar maken. ‘Even goed zetten, nog een beetje zo en klikklak’. Goh, van wie zal hij het hebben.

Nieuwe kleren

’s Middags schieten we nog even het centrum in. Voor de verjaardag van Owen koop ik een nieuw setje en voor Morris haal ik weer een broek van Dutch Dream Denim. De enige broek die om zijn dunne beentjes past.

Donderdag

Tent in de tuin

Eindelijk een dagje niets. Een beetje in huis spelen en ik werk wat achter mijn computer. In de middag weet Owen me heel goed te vertellen dat hij met de tent wil spelen. Het is een pop-up tent van de Action die echt in 3 seconde is opgezet. En als je eenmaal weet hoe, is het inpakken ook geen probleem…. Hij staat dus nog steeds.

Lees ook >> Kamperen met een baby

Vrijdag

Kinderen uit logeren

Mama gaat vanavond uit met vriendinnen en de mannen gaan bij opa en oma logeren.  Ze hebben er zin in. Morris wil nul keer blijven. In zijn beleving is dit voor eeuwig.

Stappen met vriendinnen

Girls Night Out! Dit had ik nodig. En wat was het gezellig 😛

Zaterdag

Nieuw bed van Marktplaats

Al een hele tijd geleden heb ik Morris een brandweerkamer beloofd. We verven zijn muur, hij krijgt nieuwe kasten en ik zou zelf een brandweerbed voor hem maken. Normaal krijg ik wat hulp van opa, maar hij weet niet zo goed waar hij de tijd vandaan moet halen. Op Marktplaats vinden we echter een heel leuk bedje en ook ik ga overstag. Al is het wel even rijden om dat ding op te halen.

Brandweerbed

Wat zijn de jongens blij met het bedje. Ik vind het bijna zielig voor Owen dat hij niet zo’n leuk bed heeft. Misschien maak ik toch maar een soortgelijk bed voor hem en kan hij ook zijn kamer doorscheuren.
Dit bed is ooit door iemand zelf gemaakt (die hele goede machines had), dus als ik nu dit wagentje overtrek moet het makkelijk lukken.

Zondag

Little trikes speelauto

Met Owen ga ik naar de verjaardag van de dochter van een vriendin. Hier zit hij lief te spelen, maar het was een wildebras. Hij rende de hele middag heen en weer, wilde de deur uit, ging de trap op en trok het liefst alles van tafel af. Gelukkig heb ik wel 5 minuten nog even met andere mensen kunnen kletsen hihi.

Nu Morris weer naar de peuterspeelzaal is kan ik eindelijk weer een beetje op adem komen. Wat is het hebben van twee drukke jongens vermoeiend. Ik moet nog heel veel in huis doen, bedjes wegzetten en heel veel speelgoed opruimen. Na zo’n week kijk ik wel uit naar de periode dat beide jongens op school zitten.

Heb jij het ook altijd zo druk in de vakantie?

Dank je voor het lezen.
Volg mij ook via Instagram, Facebook en Twitter

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge