Weekly Diary #63 – Verjaardagsstress, vrouwenproblemen

Hoi, het is weer maandag en dat betekent weer een verzameling foto’s van onze week. Vorige week kon je lezen dat de jongens lekker sprongerig waren. Gelukkig was dat deze week een stuk beter. Deze week hadden we vooral last van verjaardagsstress. Nou, we? Ik zal bekennen dat vooral ik diegene was die daar last van had.

Maandag

Peuter knuffelen

Wat is het toch heerlijk om na schooltje weer met dit jongentje op de bank te zitten. het is zo’n heerlijke knuffelkont. Niet dus. Haha. Maar stiekem is het ook heel leuk om lekker te stoeien en gedwongen te knuffelen.

Boodschappen doen met kinderen

Nog even snel wat boodschapjes doen. Papa is vandaag vrij en dus gaan we met zijn alle naar de winkel. Papa en Morris pakken een klein karretje en Owen en ik gaan ook met een klein karretje de winkel door. Grootste fout van mijn leven. Wat een hel was dit. Hij reed overal tegenaan met het karretje en als ik probeerde het karretje zelf te sturen gooide hij zich op de grond en zette het op een krijsen.

Meidendingen

Onverwacht breng ik de avond door met mijn nichtjes. Mijn zus is met haar vriend op pad en ik breng deze dames naar bed. Maar natuurlijk niet voor de haren zijn ingevlochten en we allemaal leuke meiden dingen hebben gedaan.

Dinsdag

Naar de kapper

Tijd om deze wilde lokken te knippen. Morris wilde altijd lang haar, maar opeens is hij het zat en moet het eraf. Wat jammer, maar hij heeft er zo’n duidelijke mening over, dat ik er wel naar luister.

Ballorig

’s Middags duiken we met alle vers geknipte koppies, opa en papa de ballenbak in. Een middagje Ballorig sta ik nooit zo om te springen, maar als je het hele krijspaleis voor jezelf alleen hebt is het toch wel lekker. En na een middag zeer intensief spelen (ook de volwassenen) gaan dit vermoeide clubje weer op weg naar huis.┬á Oma heeft het eten klaarstaan en we schuiven lekker aan.

Menstruatiepijn

Na een drukke dag lig ik voor pampes op de bank. Wat is menstruatiepijn toch … vervelend. Eerst even de ibuprofen in laten werken, voor ik de kinderen op bed leg.

Woensdag

Gyneacoloog

Dit komt als geroepen. Een bezoekje aan de gyneacoloog om te onderzoeken wat er tegen de menstruatiepijn gedaan kan worden. Implanon en gewone pil werken niet. Helaas krijg ik niet een uitgebreid onderzoek, maar wel het advies voor de Mirena spiraal. Dan gaan we dat maar weer een keer proberen.

Dagje bankhangen

Ook de rest van de dag ben ik niets waard. De jongens hebben bij opa en oma gelogeerd en hoewel ik probeer wat dingen af te krijgen, lig ik vooral op de bank.

Donderdag

Taart maken

Ik voel me 10 keer beter en we kunnen eindelijk de voorbereidingen treffen voor de verjaardag van Owen. Eerst maar de taart bakken. En natuurlijk helpt Morris mee. Hij mixt een beetje en gooit de ingredi├źnten in de kom.

Schminken

Gewoon, omdat het kan. Ik had schmink gekocht en klieder Morris helemaal onder. Ik weet niet wie dat leuker vindt. Hihi.

Vrijdag

Lief broertje

Nadat we Morris naar de peuterspeelzaal hebben gebracht ziet Owen Kikker thuis liggen. ‘Ooh nee’ gilt hij uit. Hij pakt kikker op en rent naar buiten. Je broer zou maar zonder zijn knuffel zitten.

Trybike monteren

En dan begin ik aan dit project. Het cadeau voor Owen zijn verjaarag. Het is een heel bouwpakket en het blijkt ook niet helemaal te kloppen. Pff, gaat het me wel lukken om alles op tijd af te krijgen voor zijn verjaardag? De rest van de tijd stress ik over dit fietsje. Ik kan het toch niet maken om voor de verjaardag van Owen geen cadeau te hebben?

>> Lees ook : Weekly Diary #62 – sprongentje, chaos en een houten huwelijk

De verjaardagsstress was flink aanwezig deze week. De zaterdag waren we flink bezig met het voorbereiden van alles voor de verjaardag. Snel nog iets voor het cadeau regelen, snel nog de taarten doen, oja ook nog opruimen. De foto’s van de verjaardag hou je nog even van me tegoed. Voor nu gaan we even ontstressen van de verjaardag en genieten we na van het drukke weekend dat we hebben gehad.

Ervaar jij ook altijd zover verjaardagstress?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge