Weekly Diary #89 – Een lekker rustig weekje

Hoi, het is weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary. Het was eigenlijk een heel normaal weekje. Geen spannende dingen stonden er op de planning. Toch heeft Morris mijn mond nog doen openvallen.

Maandag

kraamcadeautje

Al weken ligt dit pakje keurig te wachten tot het moment daar is, maar 2 minuten voor we vertrekken trekt Owen het pakje kapot. Ach, de baby zag het gelukkig niet en moeder was blij met de inhoud. Wat heerlijk om weer even een baby te mogen knuffelen. Zo valt het opeens op hoe groot mijn jongens zijn. Het gaat allemaal zo snel.

leren fietsen

En snel gaat het zeker. Vorige week zagen we hoe goed Morris het deed op zijn loopfietsje en dat hij misschien wel kon leren fietsen. Ik vond het spannend, maar mijn zus wist gelukkig hoe ze dit moest aanpakken. Wil je ook de tips van gymjuf Linda lezen om je kind te leren fietsen. Lees dan dit artikel.

Dinsdag

Mama mag niet weg

Eindelijk weer een dagje dat de kinderen bij opa en oma zijn. Ouderwets een dagje oppassen, zodat ik kan doen wat ik wil. Niet dat ik alles heb kunnen doen, want mijn to-do lijst is veel te lang. En als ik dacht lekker op tijd naar huis te kunnen en te starten, is het Owen die er een stokje voor steekt. Hij wil niet dat mama weg gaan.

Woensdag

Happy Horse Frasier

En weer ben ik bij mijn ouders te vinden. Ik ga misschien iets te vaak bij mijn ouders op visite. De jongens vroegen er dit keer zelf om. Tja, ik moet ze ook geen open vragen stellen. En zo gingen we weer eens op bezoek bij opa en oma. Op de terugweg hadden we 2 meelifters. Opa en oma hebben reserveknuffels voor de jongens, voor ze een keer onverwachts blijven slapen. Deze knuffels wilde ze bij het weggaan niet afstaan en zo liepen ze allebei een paar dagen met twee identieke (al is één ervan een beetje verknuffeld) plushe beesten rond.

Donderdag

In de kruiwagen

Tijd om weer wat in huis en tuin te doen. Mijn tuintje begint steeds leuker te worden al maken de jongens er nog een beetje een puinhoop van. Het zand zit letterlijk van oor tot kont. Houtsnippers beperkt de rommel een beetje. Ik moet dan wel de hele dag vegen, maar beter dan elke dag modder.

Rommel maken

En rommel kunnen ze maken, blijkt maar weer. Ze vullen gewoon een tas met speelgoed en dumpen dat op een willekeurige plek in de kamer. Zulk soort momenten doen me beseffen dat het minimalistische leven niet eens zo slecht zou zijn.

Vrijdag

Vrijbuiter

Ik had eens zin om er weer op uit te gaan. Gewoon een ritje met de auto en een grote winkel bezoeken. Vaak is dat Ikea, maar de Vrijbuiter is het meestal in het campingseizoen. Helaas is het niet meer wat het is geweest. Normaal kon ik er uren neuzen, maar nu was ik er snel op uitgekeken. Zal dit met het faillissement en de overname te maken hebben?

Zaterdag

Echt een vent

En vandaag doen we lekker waar we zin in hebben. Ik moet eerlijk gezegd zeggen dat ik niet eens meer weet wat we hebben gedaan. Een bezoekje gebracht aan de kappertje en ergens een bakje koffie gedronken. Verder deden we gewoon waar we zin in hadden en ik vergat natuurlijk om van alles foto’s te maken. Behalve dan hoe Morris als een grote vent uit het pak melk drinkt. Hihi

Zondag

Moederdag cadeau

Het is moederdag! Voor mij was de ochtend al goed met een hele dikke knuffel van mijn jongens. Maar die kleine frutseltjes van school zijn eigenlijk ook wel leuk. Vooral dat Morris het bakje wit heeft geschilderd, wat volgens hem mijn lievelingskleur is.
Verder werd ik nog verrast met een mooie plant voor in mijn tuintje en er was natuurlijk een heerlijk ontbijtje voor me gemaakt.

>> Lees ook: Hier ben ik dankbaar voor

Buitenspelen

Maarten moest helaas nog even naar het ziekenhuis ivm dienst, maar erna konden we gezellig naar alle oma’s. Het is volgens Morris ook een beetje oma-dag. Terwijl alle mannen buiten gaan spelen zit ik heerlijk met mijn schoonmoeder een wijtje te drinken. Prima moederdag zo.

Net als opa

Wij blijven vanavond bij mijn moeder eten. Opa moet werken en die baalt er wel een beetje van. Alle kinderen en kleinkinderen blijven eten en hij is er niet. Onverwachts gaan we allemaal langs. Owen is onder de indruk en doet opa nog even na als hij iets aan iemand uit moet leggen.

Wat een heerlijk normaal weekje zo. Dat is volgende week wel anders, maar dat lees je natuurlijk volgende week weer.

Wat doe jij het liefst als er niets op de planning staat?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge