What’s in my bag

Elke vrouw heeft een tas. De een heeft een subtiel tasje waar wat geld en een lippenstift in zit en de ander zeult een hele hutkoffer mee. Mijn moeder noemde het altijd haar leven. Er zat alles in wat voor haar belangrijk is. Vandaag geef ik een kijkje in mijn tas.

Ik heb 2 tassen die ik afwisselend draag. In het verleden had ik een verzameling tassen, maar deze is langzaam uitgedunt. Het liefst heb ik een kleine tasje voor als ik met de kinderen wegga. Ik heb mijn handen vrij en sleep me niet een breuk met alles wat ik in mijn tas verzamel.

Voor winkelen of werk neem ik meestal een groter tas mee. De tas die ik nu voornamelijk draag hebben mijn schoonouders als cadeau voor me meegenomen van hun vakantie. Ik heb al veel commentaar gehad op deze tas en zeg nou zelf, hij is toch super schattig! Ik hou van uiltjes!

tas06.jpg

De kleinere tas die ik gebruik heb ik een aantal jaar geleden gekocht bij de V&D. Ik ben er een beetje op uit gekeken en ben dus opzoek naar iets nieuws. Ik ben er goed in om altijd hetzelfde te kopen, dus voor een nieuw tasje ga ik nog even flink rond shoppen. Ideeen hoor ik graag! Ik zou het leuk vinden als je je idee in de reacties achter laat.

tas05

Wat zit er in mijn tas

Ik begin met de meest essentiele dingen. Mijn portomonee, pennen, geld (losgeld gooi ik er vaak los in en dit was de vangst van vandaag), kauwgom, zonnebril en mijn telefoon.

tas01

Ik vind het fijn om te weten dat ik de nodige verzorgingsproducten bij me heb. Zo vind ik het fijn om altijd een goede deo bij me te hebben. Deze ‘Dove go fresh’ heeft een heerlijke komkommer geur en is fijn om tussendoor op te spuiten. Daarnaast heb ik een goede handcrème (deze van Nivea is echt heel fijn), mascara, lippenspul (al draag ik het vaker niet dan wel), een zakspiegeltje en een borstel.

tas03

Als ik kort weg ga met de kindjes, dan doe ik wat luiers en luierdoekjes in mijn tas (het past zelfs in de kleine tas). Een luiertas vind ik dan veel te veel om mee te nemen. Een speentje heb ik meestal ook bij me. Het blokje wat in mijn tas zit, heeft mijn zoontje erin gestopt. Deze blijk ik al dagen mee te zeulen haha.

tas02

Rommel

En dan hebben we nog een hele hoop rommeltjes. De hoeveelheid bonnen die in mijn tas zaten zal ik jullie besparen. Wel vond ik deze items nog in mijn tas die ik nooit bewust in mijn tas zou meenemen. Ik ben het typ, gooi in mijn tas, dan leg ik het thuis wel weg. En vervolgens vergeet ik het thuis weg te leggen. 

Er zaten nog een aantal haardingen in. 2 elastiekjes en een klemmetje (die ik nooit draag). Ook vond ik nog smintjes die eigenlijk alleen mijn man eet. Pilletjes voor als ik last heb van mijn buik, wat ik al lange tijd niet heb gehad. Heel handig had ik ook een muntje voor een karretje in mijn tas (nooit geweten) en mijn bril (heel veilig zonder bescherming in mijn tas. Gelukkig heb ik onderhand een nieuwe).

In het midden zie je nog mijn antieke oorbellen liggen. Deze zijn met schroefdraad en kunnen dus gedragen worden als je geen gaatjes hebt (zoals ik). Het prettige van deze oorbellen is, dat ze veel fijner zitten dan klemmetjes. Ze geven niet een constante druk op je oren maar blijven wel keurig hangen. En naturlijk zijn ze heel erg mooi…. alleen word ik altijd zenuwachtig als ik ze draag. Bang om ze kwijt te raken… dus gooi ik ze maar in mijn tas.

tas04

Wat is er onmisbaar in jouw tas en neem je dus altijd mee onderweg?

error
5 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge